Den gråa kappan

Tack för alla tips om gråa kappor, hittade tack vare er den perfekta på Zara. Halva priset i New York dessutom! Så otroligt nöjd. Även polotröjan i mörkgrönt är ny, kashmir från Uniqlo.

  1. Har bläddrat förbi denna bild flera ggr och nu när jag gick förbi den tänkte jag att jag inte kunde missa att inte skicka den till dig:
    http://itsmandy.net/post/72843563216
    Hon ser ut som vore din lillasyster! Så lika tycker jag att ni är!

    Brukar inte kommentera, men när jag ändå gör det kan jag passa på att tacka för att du är du♥ Brukar lyssna på din och dashas pod och komma på mig själv att skratta på min väg till skolan, så tack för en bra pod. Kram!

  2. Godkväll! Jag vill bara säga tjena från två tjejer som vill börja blogga igen. Våran idé för våran blogg är lite mer privata historier om sex, förhållanden, kärlek och massa andra tjejgrejer. Vi vill skapa en sida för tjejer där vi kan prata med varandra och bara får skriva av oss! Vi hoppas att du besöker oss och ger våran blogg lite stöd och idéer!
    xxx
    V & I

  3. Hej! jag undrar hur du håller dig i form (förutom yogan) ? Du verkar äta så mycket god mat hela tiden och ser ändå alltid ut att vara i toppen form. Några tips och trix i vardagen eller är det ”bara” bra gener som är hemligheten? 🙂

    Mvh Jessica

  4. Som jag brukar säga till min Mor då hon ringer ibland:
    ”Är det fröjdens underbaraste Gullis Gullis Hjärta” kanske borde säga så till Forni Fåntratt om jag träffar henne ¨ågon gång i verkligenheten, vilket vi inte får hoppas händer;O)

  5. Hej!
    Vi är två brudar som pluggar i Uppsala och tänkte lyxa till det lite med en panghelg i Sthlm nästa helg. Vi tänkte köra på en middag på Nosh and chow, följt av drink på Taverna Brillo och nu är då frågan vart två 21-åringar helst går ut och dansar en lördagkväll?

  6. Hej 🙂

    Janni deler till gästpodden nästa gång! mer mega aktuell än någonsin! vore kul att höra om hennes liv, planer och framtid och hur det är att ha en pojkvän på resande fot än ett ”vanligt” förhållande där man ses typ varje dag.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi