När jag fick min drömväska

Här kommer tredje inlägget i min serie om väskor som har funnits i mitt liv 🙂

Det här inlägget handlar om väskornas väska, den jag har drömt om så länge jag kan minnas. En klassisk Chanel. Den som jag har haft med i otaliga dröm-outfits, som jag har satt högst upp på varenda ”om man fick önska vad man ville”-önskelista och som jag avundats andra när de haft den hängandes på axeln.

Det var maj 2010 och vi hade precis avslutat den första säsongen i Glamourama. Även på den här tiden fick jag betalt per klick och i och med skjutsen Glamourama gav min statistik, tjänade jag mer än någonsin genom bloggen. I maj kunde jag plocka ut min överlägset största lön någonsin och det var lite overkligt. Det var så mycket pengar. Så när jag och Petra åkte på en pressresa till Milano visste jag precis vilken butik vi skulle besöka. Jag förstod att det inte finns så många tillfällen i livet då man har råd med en sån här fin väska och tänkte att jag kanske aldrig mer kommer få ett tillfälle igen för att köpa en. Då var mina fasta kostnader låga och jag gjorde inte av med så mycket pengar.

Så jag och Petra gick in på Chanel i Milano och sedan kom jag ut med en Chanel 2.55 i Large. Såhär såg det ut:

En jävligt glad Michaela…

… och en avundsjuk Petra, haha.

 

Jag har aldrig älskat en väska såhär mycket tror jag. Den är verkligen perfekt och jag tror aldrig man tröttnar på en sådan här väska. Varje gång jag bär den, hur jag än ser ut i övrigt, känner jag mig jättefin. Jag är övertygad om att jag alltid kommer känna mig jättefin när jag bär den. Min fina väska.

  1. Har haft en lista på sju drömväskor som jag nu har betat av en efter en… Nu är det endast denna kvar, fast med silver detaljer… Får man fråga vad den kostade när du köpte den?
    Passar på att tacka för en bra blogg!!!

  2. Skulle inte du kunna göra ett inlägg om bra första-väskor att köpa? Jag har precis samlat ihop pengar till min första drömväska men står i valet om vilken jag ska köpa, vill ha en klassiker som jag kommer tycka om länge! Tack på förhand fina du

  3. Så roligt att läsa om drömmar som går i uppfyllelse! Finns nog inget härligare 🙂 Är själv ingen väskperson, är mer för skor men har samtidigt aldrig vågat spendera mycket på dem. Men någon dag ska jag minsann äga ett par klassiska Louboutin pumps!!

  4. Ååh blir så lycklig när jag läser dessa inlägg om dina väskor. En klassisk chanel är en investering för livet! Känslan av att köpa en ny väska man suktat efter länge och som man sparat till i flera månader är något bara vi ”väsk-älskare” kan förstå.

  5. Hej! Hur ser du på otrohet ? skulle du kunna förlåta din kille om det hände? känner du att du kan lita på honom till 100 procent att han inte gör något med någon annan?

  6. Jag vill ändra din rubrik till ”När jag köpte min drömväska för mina hard-earned money!”. Inte FICK du något heller, du köpte dig något du ville har för pengar som du jobbat hårt för, det är inte illa pinkat inte! 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi