Senaste dagarna i bilder

I tisdags lagade han kyckling i en balsamico-sås, det blev hur gott som helst!

Kollade vädret i Miami, det ska inte bli tråkigt att lapa sol i 28 graders värme om två veckor…


Avtackning för den senaste praktikanten igår på kontoret. Hon fick bubbel och så åt vi lösgodis.Piffade mig snabbt på kontorets toalett innan jag sprang till Tures igår. Det är mysigt att ses på efter jobbet-glögg innan alla går på semester och man inte ses på några veckor. En trevlig tradition. Efter glöggen gick vi ett gäng till Texas Longhorn och åt kött innan vi sprang hem för att se sista kvarten av Paradise Hotel. Mycket bra onsdag!

  1. Är du förlovad? Fin du är! Älskar din blogg, första jag kollar när jag vaknar och de sista jag kollar innan jag går och lägger mig. Puss

  2. Hej! Såg i en kommentar nedan att ni snart kommer ta in en ny praktikant och jag är intresserad! Jag bara undrar om ni har några speciella krav, tex att man ska kunna något, gått någon utbildning eller så?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi