Spelets regler

Jag och Dasha hösten 2009


Veckans avsnitt av min och Dashas podcast handlar om spel, lek, regler i singelvärlden.Avsnittet grundar sig i ett mejl vi fick av två singeltjejer i 20-års åldern som hade oändligt med frågor så då tänkte vi, why not. Vi går igenom dem så får ni höra vad vi tycker. Hoppas ni gillar det!

Ni kan lyssna på avsnittet här eller på iTunes/podcast-app.

  1. Vill tacka för en bra podd och tipsa dig om en låt Michaela. Vet inte varför jag kom att tänka på dig när jag hörde denna men tror att du kommer tycka om den. Jag äääälskar den! Justin Timberlake – not a bad thing. Ge den ett par spelningar, jag var toookfast efter första. God jul!

  2. Idag är det fem tunga, jobbiga och tårfyllda dagar sedan han lämnade mig. Vad gör man när det känns som om hjärtat förblöder och går isär i bitar? Jag är maktlös i det här. Men hur gör jag för att må bättre NU? Jag vet att jag kommer överleva och må bra, sen. Men nu?
    Nu ska jag krypa ner och lyssna på er fantastiska podcast och sedan försöka ge min lilla utmattande kropp sömn.

  3. Jag har en fråga om detta med triangeldrama och sådant.. Jag funderar på när det är dags att släppa taget och låta någon annan ta killen.

    Jag blev superkär i en kille och är väl fortfarande (och har pratat om honom i 1 år och han har både visat tecken på intresse men även inte) och så går min kompis och är kär i samma kille och vågar fråga honom och de blir tillsammans efter detta året (han är väldigt blyg och jag tror inte han skulle våga ta första steget med någon tjej) och de gör slut ungefär 3 månader senare. Nu har det gått 2 år till och fortfarande lika osäker men skulle det vara okej att dejta denna kille eftersom hon visste vad jag kände och struntade i det och vi pratar knappt längre (jag och kompisen) vad tycker ni?

  4. Ang. underlivsherpes. Herpes i underlivet är vanligare än vad folk tror, det kan visa symptom eller så är det inga tecken alls på att du har det. Kom även ihåg att det finns två versioner av herpes, 1 och 2. 1 är även kallad för munherpes och den kan du även ha därnere. SÅ viktigt att man inte lapar underliv när man har herpes i munnen för det SPRIDS dit ner också.

  5. Hej, du är jättefin och du får gärna titta på min blogg, det skulle betyda väldigt mycket. Den heter Tildessbeauty.devote.se ♥

  6. Tja Michaela, världens grymmaste brud är vad du är! Iallafall har blivit riktigt inspirerad av eran podcast där det bara pratas om kärlek. Love that!
    Har själv gjort en kategori på min blogg som heter just kärlek.
    För någon dag sen skrev jag om förhållanden och fick väldigt kritik.
    Skulle bli otroligt glad om du gick in och läste inlägget!
    Kramis

  7. Hej! Såg att någon redan kommenterat detta på Dashas blogg så jag gör det på din. Lyssnade just på podcasten och blev både förvånad, glad och imponerad över att ni pratade om SD och varför de inte ska få ha någon makt i vårt samhälle. Det är viktigt att ta upp det, det får aldrig bli ”normalt” att det finns ett rasistiskt parti i vår riksdag. Låt oss alla rösta för demokrati och mänskliga rättigheter nästa år!!! Tack!!! KRAM

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi