En måndag utöver det vanliga




Igår skulle jag egentligen gå på yoga och sen hem för att hoppa i säng tidigt (första körlektionen idag som sagt!). Men när Dasha hörde av sig och frågade om jag ville ses på en bästis-middag på Riche innan vi åker iväg över jul kände jag bara att ja, men det är väl självklart.

Vi drack varsitt glas rött och åt först friterade grodlås med tryffelmayo samt saltgurkor och serrano. Sen delade vi på sniglar samt en jul-assiette som innehöll leverpastej med sidfläsk och saltgurka, skinksmörgås och gravad lax. Allt smakade mums. Jag älskar verkligen december månad.

Innan vi gick hem tog vi en drink på Miss Voon med Nils och Elin. Det känns som att det här satte starten för en ljuvlig vecka innan det är dags att ta semester.

  1. hej bästa michaela!
    har lyssnat på era pods nu i fem veckor och lyssnat i kapp på alla gamla (älskar dom!), lyssnade just på kärlek till Stockholm och undrar om ni har några tips på saker man kan göra i Stockholm som är lite billigare och saker man skulle kunna göra om man inte är myndig (16-17 själv) och inte kan klubba och dricka drinkar. skulle inte behöva mycket, kanske bara en lista på någon av era bloggar!
    tack för en gryyyym pod! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi