Snygga syrror, 90-tals hits och råbiff i mitt hjärta.

Min helg började med långlunch med de här snygga systrarna. Jag gick i och för sig tillbaks och jobbade några timmar till efter lunchen, men det kändes i alla fall som en bra helgstart.

Wallenbergare och ett glas rött. Jesus så gott det är. Jag äter nästan alltid wallenbergaren till lunch om jag går till Museet, äter det så sällan annars.

När klockan slog sluta jobbet gick jag, Kitty, Petra och Camilla till Escalier på after work.

Sen gick jag och min karl hem och åt charkisar.

Kvällen avslutades med bubbel på Riche, måste ju supporta när Adam spelar skivor! Så jävla bra musik också, bara 80 och 90-tals hits.

I lördags gick vi till Strandvägen 1 för att äta en sen lunch med mina föräldrar.

Mycket mysigt med långlunch och regnet som smattrade utanför 🙂
Jag åt råbiff och drack en bloody mary.

Sen gick vi hem och kollade på ”A letter to Zachary” (se den!!!) innan vi började med middag. Det blev en Pasta Puttanesca-variant.

Vi sitter ju vanligtvis mittemot varandra, MEN när maten är klar precis samtidigt som Så mycket bättre börjar får man sitta bredvid varandra så man ser tv:n :)))

Söndagsmorgon med Egg Benedict och tidningar.

Gick hem till Carro på adventsfika <3

Lagade kyckling i rödcurry och kokosolja till middag.

Solsidan, hångel, Johan Falk, mer hångel.

And they lived happily ever after…

  1. Vart, vartvartvart finns dessa glaskoppar att köpa?! Letar som en galning. SÅ fina!
    En av de absolut bästa bloggarna har du för övrigt. Följer din, dashas och petras slaviskt. Ni är en bra trio ni.
    Kram♥

  2. Kan du berätta hur du sminkar dig till vardags och till fest? Det ser alltid så frächt ut! Älskar din blogg, dina texter och din och Dashas podd, keep up the good work!♥

  3. Har inte hunnit lyssna på er pod om att flytta in med sin partner än, men Michaela, du måste ersätta det där matbordet med ditt fina matbord du hade i din lägenhet!

  4. Vill skriva ett tack till dig, jag arbetar med att komma ut ur en ätstörning och att läsa din blogg och att se hur maten du äter innehåller alla delar av ”tallriksmodellen” är en sådan lättnad och befrielse. Det gör faktiskt att jag känner att det är lite lättare att äta så själv också. Tack Michaela!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi