Glad Lucia

Glad Lucia mina små lucior, pepparkaksgubbar, tomtar och stjärngossar!

Hoppas ni har en ljuvlig dag. Min dag började med lucia-fika på kontoret och nu ska jag iväg på dagens första möte innan ett lunch på Museet väntar. Älskar den här dagen redan, hoppas det fortsätter så. Vi hörs lite senare med en dagens outfit, puss!

  1. så kul att din lucia-dag också börjat bra, så de alltid borde vara.
    min morgon började med julkalender, å förståss en pepparkaka. det var lussefirande i skolan, det var så fint. fick sluta före kl tio, min lucia har minst sagt vairit mysig, ville bara dela med mig av de fina
    å vad du var fin med! jätte fin

  2. Eran pod är grymm och ni är fantastiska! Och din bok ”om att älska” Michaela, den ska vi inte ens snacka om, varje sida är underbar. Undrar om ni skulle kunna ha en pod om att ta första steget, om hur man vet om någon gillar en osv. Skulle också vara kul med en pod som handlar om era upplevelser på nyår och kanske prata lite kring det ämnet, kärlek och förväntningar? Kram.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi