Dagens

Jacka från Gina Tricot, halsduk från Acne, kashmirtröja från Johnsons, kjol från Dry Lake, stövlar från Zara, väska från Alexander Wang

 

Såhär se jag ut idag! Och nu drar jag på after work wihooo! xxx

  1. Du är såååååå himla snygg i denna outfit. Och de fullständigt lyser om dig, så kul att ha följt din resa i mååååånga år men aldrig har du varit snyggare eller fräschare! Du är en inspirerande människa Forni!

  2. Lite tips på podcastämnen: ”Hur vet man att man är kär?” (Antar förvisso att man inte är det om man måste fråga), ”Komplicerad kärlek” p.g.a. t.ex. religion/bakgrund/homorelation, ”Vardagsromantik”, något om hur man slutar jämföra relationer och olika killar (speciellt med sin high school sweetheart) samt ”Kärleks-stress” då jag känner mig stressad över livet överhuvudtaget och främst i kärlek och barnfrågan. Puss!

  3. Well dressed som alltid! Men nu till något annat – Michaela, jag behöver verkligen din hjälp. Jag har varit tillsammans med min kille i 1,5 år och var väldigt säker på förhållandet när vi blev tillsammans. Det senaste året har jag börjat tvivla lite, främst när andra kompisar har blivit tillsammans med nya killar. De är totalt nykära och det verkar som att de känner 100 gånger mer än vad jag gör. Detta leder till frågor som – hur borde jag egentligen känna? Är det jag känner inte kärlek egentligen? Är kärlek någonting annat? Min kärlek känns liksom inte lika stark som deras. Jag vet ju att jag älskar min kille men det är svårt att inte börja tvivla när man jämför sig med andra. Hur ser du på det här?

    1. Svar till Emma:
      Hej vännen

      Jämför ALDRIG din relation med andras. Man kan aldrig veta hur en relation ser ut på insidan och du ska bara utgå från dig själv, dina behov och vad du vill ha. Om din relation gör dig lycklig, strunta i att undra om andra är lyckligare. Vissa är också duktigare på att snacka än andra. Som sagt, man kan inte veta vad som händer innanför murarna i en relation och därför ska du bara fokusera på din egen och strunta i hur andra målar upp deras relationer.

      Ta hand om din kille och njut av er kärlek!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi