Inspiration – Make up

Jag blir sällan inspirerad när det kommer till smink – kanske för att jag är måttligt intresserad. Men så såg jag den här sminkningen på Kenza… och WOW! Exakt såhär vill jag se ut på nyårsafton! Jag vågar aldrig lägga ögonskugga så långt ut och upp mot ögonbrynen, men nu när jag ser hur fint det är (i alla fall på K) så måste jag testa.

  1. ♡ Volontär i Nicaragua våren 2014 ♡
    Jag skriver om livet, vintage, shopping, tankar och resor. Följ gärna med mig på min kommande resa till Centralamerika.

    Tack Forni för en fin blogg alltid lika inspirerande ♥ Älskar dina texter om kärlek speciellt, de träffar alltid rakt i hjärtat och sätter ord på det man känner. Du har skrivandets gåva!

  2. Känner du och Kenza varandra? Skulle vara roligt att veta om ni bloggare hänger något privat. Sett dig med många andra men aldrig Kenza, är hon lite utstött?

    1. Svar till Maja:
      Vi känner varandra ja! Vi har känt varandra i runt sex år skulle jag tro. Kenza är inte alls utstött men vi alla har ju vänner utanför bloggarna 🙂 Gillar K jättemycket.

  3. Hej Michaela! Jag är en 15 årig tjej som har beslutsångest. jag tror att du vet att vi 98:or som går i nian iår kommer att börja gymnasiet nästa år. Detta har varit väldigt tufft för mig och många av mina vänner. Jag tänker minst en gång om dagen vilket gymnasium jag ska välja och får ångest över mina dåliga betyg.
    Jag har då ett förslag till din och Dashas pod. Kan inte ni prata om Gymnasievalet. Vart ni gick, vad ni tänkte på och vad ni hade för betyg. Det skulle hjälpa mig så mycket, och jag vet att många andra skulle uppskatta det.
    Jag vill avsluta med att säga: ATT JAG ÄLSKAR ERAN POD!!Det är det bästa på hela veckan
    KRAM Erika

  4. Fick hem din signerade bok idag. Även om du inte skrev med mig i åtanke så behövde jag verkligen öppna boken och se texten ”Du är stark”. Tack för det, det behövde jag verkligen idag ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi