julstämning.

Pepparkakor från NK

Adventsljus från Åhléns

Julstjärna från Åhléns

Mysig julbelysning i vår port


December månad innebär tid för julpynt! För en som gillar det stilrena är det lite svårare att julpynta mycket men snyggt, så jag tar ett steg i taget. Först ut är adventsljus och julstjärna. Pepparkakor i snygg förpackning och doftljus med kanel-smak bidrar till julkänslan. Sedan hoppas jag på att hitta ett änglaspel i mässing samt i framtiden en adventsljusstake, men det är svårt att hitta riktigt fina tycker jag. Nästa år skulle jag även vilja ha en liten gran!

Måste komma ihåg att köpa en vacker julblomma också, har helt enkelt inte hunnit.

P.s – ni som inte lyssnar på podden har kanske missat det, men jag är sambo nu för tiden 🙂

  1. Hej du vackra beundrandsvärda kvinna, alla kategorier!
    Jag tänkte fråga hur, leggingensen ”Second skinn” från by PM är? gillar du de?:P ser det fejk ut, jag vill ha skinnbrallo!

  2. Hej! Snälla vart är podden om hur man fortsätter leva efter att ha blivit dumpad. Det har hänt mig, med min första kärlek och det slutar aldrig göra ont. Jag vet inte vad jag ska ta vägen, jag vet inte när jag kommer sluta gråta i duschen så ingen hör, jag vet inte hur jag ska klara av att se honom med någon ny. Han gjorde slut för han inte tyckte han hade tid längre och tappat känslorna, men jag står fortfarande här med känslor för honom.
    Tack för världens bästa podd, ni räddar mig.

  3. Men herregud vad trött jag blir! Ni brukar ha en bra pod, men när det börjar med ”Ah men jag vill inte stå i kö, jag vill bete mig som jag vill, känner bara de i baren så har du/ni tappat allt förtroende.

  4. vart tränar du yoga någonstans? jag vill också gå till Jennie men hittar inte vart hon håller sina klasser. kram!

  5. Hej Michaela!

    Jag är en tjej vars närmsta vänner har pratat om dig och dina texter i åratal. Hur otroligt duktig du är på att skriva, hur otroligt levande och hjärtskärande dina texter kan vara. Trots att jag tom köpte din första bok i julklapp till en av mina bästisar ett år, så har jag själv ALDRIG läst något av dig, eller ens sett en bild på dig. Vet inte varför, kanske för att jag låtsas till och från genom livet att jag inte bryr mig om kärlek. Men i höstas skaffade jag en iPhone och började lyssna på din och Dashas pod, och det ena ledde till det andra.

    Ville bara säga att jag älskar det ni säger, det är som att ha en sådan där konversation som man bara har med sina närmaste vänner. Jag älskar din röst. Jag tycker att du är otroligt vacker. Och en dag när jag inte låtsas att jag inte bryr mig om kärlek, så kommer jag antagligen att älska dina texter med. Jag älskar ju redan allt du säger.

    Fortsätt med det du gör, du är grym!

    Kram
    Jonna

  6. Hej!
    Kan inte du berätta lite om din Miami och New York resa du ska göra!
    Vad ni ska hitta på, olika restauranger ni ska ära på, olika upplevelser med mera!
    Tack för en fantastiskt bra blogg och podd!

  7. Hej Michaela! Lyssnade på eran pod ”tonnårskärlek” här om dagen och i slutet när du fick beskriva vad som är det bästa med din sambo och du svarade ”Det känns som att han är… han är min person” värmde det i mig. Så glad att du har hittat den människan. Jag har min sedan 5 år tillbaka och det är så himla fint. Och jag kom också att tänka på en text du la ut för länge sedan:

    ”Jag vill kunna skrika utan att vara radd for att forlora. Och jag insag det nar en van till mig som ar lite aldre sa att skillnaden mellan hennes man nu och hennes tidigare relationer ar att de kan braka och storma och skrika, men de loser det alltid. Det finns ingen annan vag. Det finns ingen risk att nagon bara drar och inte kommer tillbaka. Man loser det alltid, for ingenting ar storre an karleken.”

    Och att det är lite så det är när man är med den speciella människan. Det finns ingen annan väg liksom. Kändes fint att du äntligen hittat dit nu! 🙂 Kram

  8. Hej! tänkte bara kolla med dig ifall du sålt din lägenhet på kungsholmen och flyttat ihop med din kille?
    Haha blir så förvirrad när du inte skrivit något om det i bloggen,förresten så är din/hans/er lägenhet är jätte fin! Önskar jag också hade en sådan. Och en fråga till, vart ligger den nya lägenheten? Du kan ju inte svika kungsholmen!!
    Mvh Johanna 🙂

    1. Svar till Johanna:
      Hej gullet

      Kanske ska skriva ett inlägg om detta 🙂 Men min bror + flickvän bor i min gamla lägenhet och så har jag flyttat in i min killes lägenhet som ligger på Östermalm (förlåt Kungsholmen!).

      Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi