Tommy Hilfiger Holiday Mixer

Inför julen har Tommy Hilfiger släppt en kollektion med festliga plagg. Helt rätt med tanke på att festerna avlöser varandra i december (för att sedan dö ut i januari…). Rätt kul att kollektionen dessutom kommer med en full guide med vad man behöver för att lyckas med julfesten. Den här jumpsuiten från Tommy Hilfiger Holiday Mixer skulle jag i alla fall gärna bära på fredagens julfest med jobbet!

  1. Hej Michaela, jag ville bara säga (det här kanske är lite sent, men men) att din röst är så himla fin, sitter och lyssnar på din podcast och gud vad fin din röst är.. så harmonisk och lycklig, så Michaela.
    Du är en sådan fin person och jag önskar dig all lycka, kram.

  2. Såg hela deras kollektion för några dagar sedan. Väldigt fin, men jag hade också valt den här. Den är riktigt fin! Ha en fortsatt underbar dag!

  3. Blev så himla glad igår när jag fick mail från dig. Att du på riktigt tar dug tid och svarar på dina läsares mail, du anar inte hur mycket det betyder.
    Tack så himla himla mycket för ditt svar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi