Tonårskärlek med Andrea Hedenstedt

Nu finns veckans avsnitt uppe om den härliga, nostalgiska tonårskärleken. Lyssna här eller på iTunes!

  1. Hej Michaela!
    Ville bara påpeka att ljudet brusar när ni pratar och speciellt när ni skrattar, det är som att ni pratar sjukt nära microfonen. Samma sak i förra avsnittet…jag har lyssnat på två olika datorer och ljudet är detsamma.. 🙂

    Bara så att ni vet!

    1. Svar till Stampe:
      Åh jag vet, den här gången är det nog just för att mikrofonen tappades i marken några gånger. Tack för att du säger till!

  2. Hej Michaela! Vill tacka för er underbar podcast, hjälp mig i många sammanhang och man känner sig alltid delaktig! Ja har en ide till ett ämne som är väldigt aktuellt i mitt liv just nu. Nämligen paus i ett förhållande. Jag är 19 min pojkvän 23 och vi har varit tillsammans i drygt två år, och på senaste tiden har vårt förhållande varit väldigt stormigt och jag behövde avstånd. Men vad är egentligen en paus? Betyder det olika beroende på hur gammal man är, och vad får man göra och inte under en paus. Frågorna är många, skulle vara intressant att höra era tankar. Kram!

  3. Tänkte också bara påpeka att ljudkvalitén har varit dåligt de två senaste podcastsen. Fixa för ni är bäst annars! ♥

  4. Hej Michaela, jag vill verkligen ge dig och Dasha cred för eran pod. Ni pratar om så himla viktiga saker och fördjupar er verkligen i frågorna ni får från era läsare, ni gör en vilsen 18 åring som mig själv att bli lite klokare på livet.
    Ni är 2 helt fantastiska människor och tack för att ni delar med er! ♥

  5. Hej Michaela, jag vill verkligen ge dig och Dasha cred för eran pod. Ni pratar om så himla viktiga saker och fördjupar er verkligen i frågorna ni får från era läsare, ni gör en vilsen 18 åring som mig själv att bli lite klokare på livet.
    Ni är 2 helt fantastiska människor och tack för att ni delar med er! ♥

  6. Hej Michaela!! Vill först säga att jag älskar er pod, ni två är för härliga!
    Jag har förslag till vad ni kan prata om, kärlek mellan olika kulturer. Jag har träffat en kille i typ 8 månader nu, han är muslim och jag är kristen men ingen av oss är troende. Hans familj och vänner däremot är troende. Han har bott i Sverige i 18 år, sedan han var 6, så han kan ju alla Sveriges traditioner och levandssätt. För mig däremot så har en helt ny värld öppnats, och jag har svårt att anpassa mig till vissa saker. Han accepterar hur jag lever och går med på att leva på mitt sätt, han vet ju hur man lever ”svenskt”. Då måste jag ju leva på hans sätt också, bara att jag måste lära mig allt på en gång. Känns som att jag har så mycket som jag måste leva upp till. Skulle lyssnat mera på religionslektionerna hahaha.. Allt är verkligen underbart utöver just detta, han är bäst och får mig att känna mig som en drottning.

    Vet egentligen inte vad ”undrar” riktigt, känner mig bara förvirrad. Har ni några erfarenheter eller tips så vore det guld värt. Kärlek till er!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi