miami lights.

 

 

 

 

 

Bilder från vårt hotell i Miami

 

I veckan bokade vi hotell i Miami – några bilder från det kan ni se ovan. Längtar så himla mycket! Förutom att det är massa vänner på plats så ser jag fram emot att fly vintern med honom. Hänga vid poolen, dricka drinkar dagtid, gå runt i bikini… det ska bli fantastiskt. Eftersom jag är mitt i livets lyckorus just nu känner det också så himla härligt att åka till en stad fylld med roligheter OCH toppa några dagar New York på det.

 

En månad kvar, lite drygt, sen ligger jag vid den där poolen… so long winter!

  1. Gud vad mysigt:) vill också åka till ett varmt land med familj eller vänner .
    Du la in ett inlägg för ett tag sedan om att du kanske skulle göra ett inlägg om vad som finns i ditt badrumsskåp ( produkter antar jag). Jag hade tyckt det varit jättekul om du kunnat göra det , för jag behöver lite tips och varför inte få det från sin favorit bloggare;)
    Många kramar.

  2. Åh jag ska också till miami med min kärlek om ungefär en månad! Så himla underbart och jag längtar så..

    Vi kanske springer på varandra!! 🙂

    Puss och kram!

  3. Älskar din blogg och podden, ger mig en boozt i vardagen. Jag är nu så himlans nyfiken på din vem din kille är! Kan du berätta mer om honom, inte allt kanske, men hur ni träffades, kanske en bild eller något. Så himlans kul att du har hittat någon. Många kramar och pussar från england xxx

  4. Miami blev första resan för mig och min nuvarande sambo! Och det kunde inte ha blivit bättre… Miami är heeelt fantastiskt! Ska ni bo på Bay-side eller beach-side? Rekommenderar Beach för att vara nära South Beach och Ocean Drive. Frukost på Johnny Rockers på Ocean Drive innan stranden rekommenderas också, typiskt amerikanskt billigt och mycket mat!

    Ha nu en fantastiskt resa! 🙂

  5. Åker till miami den 28:e december och sen drar vi till NY den 7e.. Ska bli så skönt att komma iväg! När åker ni?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi