Flying Bacht.

Okej vänner, här är en shout out från mina vänner på Red Bull!

Ni minns väl Flying Bacht som Red Bull anordnade förra året? Den vackra reklamen som gick överallt och den slutsålda föreställningen? Till helgen kommer i alla fall världens bästa breakdansare tillbaka och sätter upp sin föreställning på Konserthuset. Mina vänner som har sett föreställningen säger att den är grym så om ni inte har något för er i helgen tycker jag verkligen ni ska passa på att gå! De kör föreställning lördag och söndag – dessa killar har världens mest vältränade kroppar så om ni tjejer inte har något bättre för er… well, enjoy 🙂

Det finns några biljetter kvar till showen här

  1. Vill framföra konstruktiv kritik! Kan vara bra att försöka att inte tänka så heteronormativt: alla tjejer gillar inte vältränade manskroppar. När en skriver på det där sättet osynliggör en en massa människor och deras sexualitet och skapar problem för dessa människor, iom att det skapar en bild av kvinnor som inte gillar män som avvikande. Detta göra ju hela tiden tyvärr.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi