I’ll find my way back again, so no more wasting water

Emerentia – Wasting Water

Den här tjejen är ett nytt stjärnskott på himlen som jag tycker att ni ska hålla ett öga på. Jag jobbar en hel del med Warner Music som brukar skicka nya låtsläpp, artister osv. till mig och nu senast kom Emerentia. En härlig låt med en text som fastnar. Lyssna på den här under.

We made shadow birds
With our hands
And when they learned to fly away
I couldn’t understand

  1. Känner igen henne från Umeå… riktigt duktig sångerska! Synd bara att engelskan är så kass. Har så svårt att njuta fullt ut då.

    1. Svar till linnea:
      Jag tycker inte det är speciellt snällt skriva att engelskan är kass. Det är den inte alls! Varför måste så många alltid hitta något negativt att skriva? Loveboosta istället! Jag säger som Stampes mamma har man inget snällt att säga, ska man inte säga något alls!

  2. Såg precis att GP dragit igång nån ny musiktjänst som heter Soundsahead där nya svenska artister kan lägga upp sina grejer! Har hittat mycket schyssta låtar där faktiskt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi