höstmys.

Jag är kär i mina nya Flattered som jag i stort sett bor i hemma. För det första är alla ballerinas alldeles för runda i formen, hatar det, och för det andra görs ju som Bella tidigare nämnt inga fina inneskor. De här matchat med svarta tights och en kashmirtröja är min hemma-outfit just nu och jag är mycket nöjd med det.

  1. Hej Michaela!
    (Jag vill gärna vara anonym då några av vännerna jag kommer nämna lyssnar på er pod)
    Jag har lyssnat nonstop på er podcast ända sedan första avsnittet, det känns verkligen som att vi tre sitter och pratar tillsammans fast jag inte säger något! Så underbart!
    Jag har en liten konstig fråga/problem, många av mina vänner har länge haft förhållande, även jag!
    Men nu har många av de gjort slutet sin pojkvän/flickvän. Jag som fortfarande är tillsammans med min pojkvän har på något sätt hamnat utanför, de har bildat någon form av ”singel” pakt där jag inte är välkommen, de får mig att framställa som en hemsk människa om jag följer med och festar eller hänger på deras singel snack.
    Detta är hemskt! Jag vill inte göra slut med min fantastiska pojkvän! Men jag vill inte bli utfryst av någon ”singel pakt”!
    Vad gör jag? 🙁
    Konstigt och lutet problem men börjar bli ledsen 🙁

    Tack än en gång för en bästa podcast som hjälpt mig så mycket!
    Puss på er båda!

  2. Köpte du skorna själv eller fick du dem av Blondinbella möjligtvis? Skulle du ärligt talat köpt dem själv för 1000 kronor, det tror inte jag! Visa gärna kvitto!

    1. Svar till Emelie:
      orka bry sig om hon är sponsrad eller inte. hon har ju ingen plikt att ”bevisa” något med ett kvitto. herre gud alltså…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi