GLITTER



Vid lunch kommer det upp en supertävling här på bloggy där ni kan vinna två glittriga outfits! Bland annat denna byxdress. Kika in snart igen!

  1. så snygg är du! lyssnar på eran senaste podcast, är en trogen lyssnare och älskar ju allt jag hör. Måste också säga att ni har en PERFEKT balans mellan skitsnack och podcastens ämne. Minska inte på något den är så perfekt. Så naturlig och så rolig.

    Tänkte på ett ämne jag gärna skulle vilja höra om, kanske inte så mycket som rör kärlek och relationer men ämnet ”fest”. Festpodden. Fest, krök, party och allt det där. Nyår är ju ändå runt hörnet. Jag har varit värdinna för mina egna födelsedagsmiddagar några gånger men är så jäkla nervös inför att vara det. Hur fan festar man kan jag nästan fråga mig själv tre minuter innan gästerna ska komma. Festtips? Lekar? Låtar? Mat? Upplägg? Teman? Och gärna lite egna erfarenheter om roliga, knäppa fester men lika roliga och knäppa händelser. Lustiga hångel och galna lekar och sånt där spännande.

  2. Hej! Vi är två tjejer som alltid lyssnar på eran pod, ni är grymma! Vi har ett förslag till en podd och ett ämne som hade varit så kul om ni tog upp! Hur grymt hade det inte varit om ni bjöd in en kille till podden och ställde ALLA de basic frågor som vi tjejer nästan dagligen ställer oss när det kommer till kärlek, med framförallt dejting! Exempel: vad tycker ni killar är viktigt? Hur skall vi tolka era sms? Hur ”på eller svårsplad” skall en tjej vara? Analyserar ni småsaker som vi?
    Hade verkligen varit jättekul då det säkert finns tjejer precis som vi som är experter på att analysera killar och bara vill ha svart på vitt hur man egentligen skall tolka dem! Kram från oss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi