Italiano



Började dagen med frukost på Italiano med Walter. Gott och trevligt att catcha up. Vi pratade jobb och drömmar som vanligt och sen gick jag med lätta steg till jobbet. Puss!

  1. Hej Michaela! Först vill jag tacka för en jättebra blogg och podcast! Båda lyser upp min vardag och peppar mig när det behövs. Jag har en fråga, såhär lagom till helgen 🙂 För en eller två poddar sen pratade ni om uteställen här i Stockholm, att du gillade Spy Bar innan, men inte Dasha och att ni aldrig går dit nu. Men ni sa aldrig vart ni brukar hänga? Kan du inte ge lite tips såhär inför helgen på bra roliga ställen att gå? Är ny i stan och har så dålig koll! Vart är bästa musiken, bästa drinkarna bästa draget? Skulle bli så glad!

  2. Mysig start på dagen! 🙂
    Älskar er podcast och lyssnar alltid så fort den kommer ut. Ni har en så avslappnad skön attityd, men samtidgt seriös med att man ska göra det som gör en lycklig osv. Bra balans. Jag skulle vilja höra med om hur man ”drar upp fisken, när man fått den på kroken” som ni förklarade så bra förra veckan.
    Är nämligen så att har ganska lätt för att få kontakt med killar, men har aldrig haft ett förhållande. Alltid så att att det inte blir något av olika anledningar, han vill inte ha något seriöst, jag tröttnar osv. Vad ska jag tänka på? Känner mig lite osäker och oerfaren så fort man börjat träffas lite.
    Kramar till er!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi