Hela strumpbyxor, torrt ris och vem har råd att gå på café jämt?

”När klockan närmar sig 16.00 en fredagseftermiddag och hon borde längta bort från jobbet. Borde skynda sig ner till systembolaget och handla två flaskor rödtjut och kanske ett par nya strumpbyxor eller en fin klänning i den där affären bredvid.

Men det har inte gått en enda reva i någon av hennes strumpbyxor och hon vet att det är lite tragiskt att dricka upp två flaskor rödvin alldeles själv.”

 


 

Veckans krönika på Devote är skriven av en läsare och handlar om ensamhet. Den är så satans bra och ni måste läsa den här.

  1. Det var en fin krönika och något som många verkar känna igen sig i. Har själv känt så, vilket är så tråkigt eftersom livet är så mycket mer än så och det ska vara härligt att leva!

    Är inte nedstämdhet eller livssorg något ni kan prata om i er pod? När man inte trivs i livssituationen och kanske är på ett ställe i livet där man inte har de självklara relationerna som man ofta tar för givet, en bästa vän, partner osv. Hur förändrar man det och blir lycklig igen? Hur får man livsgistan tillbaka? Kram

  2. Hej,Jag undrar när och om din bok kommer i pocket? Vill så gärna läsa den men har ca noll kronor över till någonting. Anser dock att pocketböcker är billigasre än pizza och då är det okej 🙂 Förövrigt har du en fin blogg, en sån som man aldrig lämnar med en dålig känsla utan snarare med värme.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi