bloppis imorgon.

Nu har jag rensat ut allt. Ja, men typ allt. Vi ses imorgon på Högbergsgatan 36 mellan 12-16! Puss

  1. Michaela! Bor du fortfarande på Kungsholmen? Jag är nämligen nyinflyttat till Stockholm och helt förvirrad. Jag ska köpa en lägenhet men jag vet inte i vilket område. Jag har varit inne på vasastan förut men sen tänkte jag att kungsholmen, kungsholmen kanske är bra. Eller har du något annat bra tips?
    Kram!

    1. Svar till Julia:
      Du kanske inte vill ha svar från andra än Michaela, men var du ska bo beror helt och hållet på vilket typ av område som du vill ha tycker jag i alla fall. Jag är också inflyttad till Stockholm så har ej samma expertis som Forni, men Kungsholmen är mysigt. Det är ”familjärt” på något vis tycker jag då inte så många klubbar osv ligger i området, men det är ändå nära city och söder.

  2. Åhåhåhååå lämnade självklart Stockholm idag för att fira farsdag hemma hos mammi och pappi så snääälllaaa kan du inte lägga upp överblivna kläder imorgon på bloggen så en kan handla via internet???

  3. Hej Michaela! Var på er utförsäljning idag, och var kvar till stängning och fick massa plagg av dig och Petra, tack så jättemycket för dem!!😍 men jag glömde mitt svarta stora Lloyd-paraply precis innanför dörren till lokalen.. Vet du om ni tog hand om det? Skulle vara tacksam för svar asap☺️Taaack igen för ni är så himla gulliga o snälla!!👌puss och kraaaamar

  4. Forni du är så bra och din och Dashas pod gör hela min onsdag. Alltid lika kul och lyssna på. Eran senaste pod om att toffla tycker jag va jättebra. Ni sa att det mest är killar som blir kallade för toffel men jag är tjej. Och när jag var tillsammans med min förra kille blev jag kallad det av min bästa kompis. Hon blev arg på mig för att hon tyckte jag var för mycket med honom och för lite med henne. Vilket kanske var sant. Men jag var kärare än någonsin… Och jag tror hon inte riktigt fattade hur det va. Tror aldrig hon har varit så kär. Men aa, tack för bästa podden Michaela och Dasha!!

  5. Kolla in min blogg Mikaela:) mycket bloggande om hur jag reser jorden runt under mina två sabbats år efter gymnasiet blandat med mycket annat i vardagen! Har satt min fot på alla kontinenter på vår planet under ett år och jag älskar det.

  6. Jättekul med alla bloppisar bloggare har!! För dem som bor i Sthlm… jag röstar för fler bloppisar på tradera så vi i övriga Sverige har en chans!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi