@michaelaforni

Ni följer mig på twitter va? @michaelaforni. Puss

  1. Vår nyskapade twitter som du ju alltid kan följa såklart. Tänkte ta upp viktiga grejer och vår beskrivning är såhär:

    Saker som är sagt i fikarummet, sett på arbetsplatsen och upplevt i världens jämställdaste land.

    @ifikarummet

  2. Äntligen. Äntligen fick jag hem ”om att älska” efter att ha sprungit ut till berlådan så fort jag kommit hem i några dagar nu. Jag är så glad, och så nöjd. Tack, och du, era podcasts.. Tack åter igen.

  3. En pungspark är och kommer förbli den bästa medicinen förhoppningsvis blir individen i fråga steril om inte så får han åtminstone uppleva ohygglig smärta!;) och kanske tänker till nästa gång.

    @ifikarummet Sverige känns inte speciellt jämställt , kvinnorna styr ju allt här… Bättre i Danmark 😀

  4. Vi tjejer bör kämpa tillsammans om rätten för våra kroppar. Jag läser en tjej som heter Madeleine Ahlströms blogg på devote. Hon är en tjej likt dig uttrycker sig fantastiskt bra via texter och hon tar upp hur viktigt det är för tjejer att våga stå upp för sig själva. Hon bedriver nu också en speciell utmaning där hon ber alla tjejer som någon gång blivit utsatta skriva till henne så att alla kan vara med och bidra till att samhället tar detta på större allvar.

    Du som redaktionschef på devote vet kanske om henne men jag tycker hon bör synas och höjas mer för hon är verkligen grym! Hon brinner för det hon gör och skriver texter som ibland får en att börja gråta.

    Din blogg och hela du är också fantasktiskt bra. SÅ fin människa.

    Maddes blogg heter : made.devote.se

    Hon är värd att synas mer. Mycket mer för många tjejer behöver läsa hennes blogg då ja tror hon skulle vara till stor hjälp.

    / Emelie

  5. Vad är din mailadress ? Har en sak jag skulle vilja skicka till dig.
    Skrev det på Facebook men vet inte om du använder den.
    Annars finns mitt meddelande i inkorgen på din Facebook.

    Kram Rebecca

  6. hej, jag tänkte att ni kynne göra ett podcast avsnitt om ”när det är dags att göra slut”. Jag har varit med min kille i över ett år, men har flera gånger den senaste tiden känna att jag är ”färdig”/inte attraherad/intresserad av honom länge pga flera saker som har hänt. men ha alltid tänk vi har hängt ihop så länge så varför skulle det inte bli bättre? och alla säger att vi passar så bra och sen framförallt vill jag inte såra honom. men har nu insett att jag måste göra slut, för att jag inte mår bra av att vara med någon jag inte är intresserad av längre, och visst ens förhållande måste tillslut bli en ”vardag” men hur gör man slut och när är det dags att sätta ner foten och ta det viktiga beslutet? hur länge ska man försöka reparera förhållandet till något bättre? ska man berätta för honom/henne när man börjar känna att man kanske inte är kär längre, fast man ändå vill försöka? eller finns det risk att även hens känslor försvinner då? som ni ser finns många frågor kring ämnet skulle va skönt att höra er prata om det så man kanske kan bli lite klokare, för nu är jag bara förvirrad i denna förhållande djungel. kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi