Altromondo yoga x Filippa K

I morse var vi på pressfrukost för Jennies nya yoga dvd, Altromondo Yoga, som hon har gjort tillsammans med Filippa K. Det är en fem timmar lång yoga-video, jag orkar inte vad härligt att ha med sig på resor eller till landet en helg! Blev lite sugen på att köpa en yogamatta på Filippa K också för att verkligen vara redo var jag än befinner mig. Och kitta upp mig med hela Soft-kollektionen som bara innehåller härliga plagg för yogan och kashmir-kläder för hemmamys. Om man ändå var gjort på pengar…

    1. Svar till Isabelle:
      Jag jobbar som produktansvarig över Devote. Det betyder att jag ansvarar för hela Devote och är chef här. Så jag har hand om redaktionen, teknikavdelningen, personalen, jobbar med strategiplaner för framtiden, rekryterar bloggare, har hand om de bloggare vi redan har, är med och förverkligar idéer runt kampanjer och samarbeten, är på möten med kunder osv osv. Varierande och roligt är det!

  1. Fick hem din bok idag! Vart så glad. Nu kan jag ta fram den och läsa när jag känner mig ensam och hopplös för kärleken befinner sig just nu i Thailand. Kramar!
    Föresten vad vacker du är!

  2. Hej Forni!
    Jag antar att du får sådana här kommentarer dagligen och kanske egentligen inte bryr dig. Men jag har gjort ett inlägg om dig och försökt få mina bloggläsare att förstå hur mycket påverkan du har haft i mitt liv och hjälpt mig.
    Vill du själv läsa det så hittar du inlägget här: http://myycarlsson.blogg.se/2013/november/michaela-forni-vilken-manniska.html#comment

    Ville bara att du skulle veta att du är en grym människa!!
    Kram

  3. Hallå där!
    Man har ju ett antal bloggar man brukar läsa varje dag och tänka, fan denna blogg är grym! Men hur ofta låter man verkligen bloggaren få veta hur jävla grymma dom är? Typ nästan aldrig..
    Så jag tänkte bara passa på att skriva någon rad om hur jävla GRYM DU ÄR! Helt fantastisk blogg, och superfin tjej. Fortsätt inspirera med dina texter, och med allt mellan himmel och jord. Du är bra bra bra hurra!

    Ha en skön lördagskväll 🙂 Kram!

  4. Åh vad snygg du är! Alltid så snygga kläder, avis 🙂 jag är inte riktigt där med min garderob än, men snart! Du är verkligen en inspiration 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi