måndag.

Får tänka på sådana här dagar när man har en grå måndag framför sig…

Que stress – måndagsmornar alltså. Forgive me för att jag inte ens gått in och sagt god morgon än (!). Så därmed, GOD MORGON! Nu ska jag bara avverka tremiljoner möten sen gå på yoga sen hem och dö. Vissa dagar är helt klart lite tråkigare än andra och det här är en sån kan man säga.

Hoppas ni får en mindre stressig och mer härlig dag än mig! Hörs sen lovers <3

  1. Hej Michaela! Går din nya bok att köpa på Arlanda? Brassar nämligen till USA på onsdag och hade varit så kul att få ha med den på resan. Hinner ju inte beställa 🙁 Något du har koll på? 🙂

    1. Svar till Camilla Andersson:
      Hej vännen

      Åh, jag har tyvärr ingen aning. Ring Pocketshop på Arlanda och Centralen och fråga om de har den inne!

      Puss ♥

  2. ville bara berätta att jag gick till the flying elk och käkade deras burgare igår, den var SÅ god! 🙂 att timbuktu var där samtidigt var ju bara ett plus. mysigt ställe. ha en bra måndag!

  3. ville bara berätta att jag gick till the flying elk och käkade deras burgare igår, den var SÅ god! 🙂 att timbuktu var där samtidigt var ju bara ett plus. mysigt ställe. ha en bra måndag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi