Dagens

Jeans (nya!) från Dr Denim, tröja från H&M, halsband och jacka från Bubbleroom, väska från Alexander Wang och stövlar från Zara

 

Såhär ser jag ut i dagens otrevliga regn… usch. Såg ut som en blöt hund efter fem minuters promenad. Men jag har nya jeans, jacka och halsband på mig som jag tycker mycket om så jag är glad ändå. Plus att skomakaren lagade mina stövlar gratis! Så himla snällt.

  1. Är så himla glad att du finns och att du gjorde boken ”om att älska”. Är nu inne på min tredje omgång att läsa den sen jag fick den. Känns som du talar direkt till mitt hjärta och känner mig såå mycket säkrare i mina val av kärlek. För att inte bli sårad och när man ska lämna sin pojkvän när man förtjänar så mycket bättre. Har precis avslutat ett 4 års förhållande som bestod för det mesta av bråk och avundsjuka. Och som i efterhand fick höra att han varit otrogen X antal gånger. Har blivit en sådan lättnad i mitt hjärta och känner mig redan som en ny människa. Är glad nästan hela tiden.
    Tack för att du finns michaela!!!

  2. Lika snygg som vanligt 🙂 Michaela kan inte du tipsa på bra grejer nu när hyn blir höst/vintertorr? Min är katastrof, skulle uppskattas!

    1. Svar till Cecilia:
      Kör din vanliga lotion och blanda upp med en olja, jag kör Björn & Berries. Sen en riktigt fet lotion till speciella områden, jag har niveas på tub till fötter/händer och armbågar. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi