Mentor

Jag har lite personer i min omgivning som jag brukar använda mig av när jag behöver ventilera mitt jobb. Jag brukar se på dem alla som mentorer. Människor som finns där för mig så att jag kan få råd och nya synsätt inom det jag gör. Allt ifrån hur jag ska kunna hantera min position på företaget till den offentliga rollen som bloggerska.

Jag är så himla glad för att jag alltid sett till att ha mentorer att bolla med under min karriär. Jag får ofta frågor om hur man lyckas bygga en karriär och jag tror att ett riktigt bra tips är just detta – skaffa dig mentorer.

   Hitta människor som du tycker är riktigt duktiga på det de gör, som du litar på, som du tycker är inspirerande. Bolla alla dina tankar och håll ingenting tillbaka. Hitta några få människor som du vågar lita på och släppa allt till. Oavsett om det handlar om att starta eget eller klättra inom företaget.

Jag började prata med människor jag inspirerades av redan i tonåren. Frågade mycket. Berättade om tankar och sög in deras reflektioner och synsätt. I slutändan ska man alltid lita på sin egen intuition i livet, men det är alltid bra att ha bollplank längst vägen. De lär en mer än man tror.

Som att ha ett gäng lärare runt omkring sig i sin alldeles egna utbildning.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi