Hey Minnie Mouse

Som vanligt är måndagsförmiddag alltid hetsiga på jobbet. Ska iväg och spela in veckans podd nu, sen kommer ett sånt jävla bildregn från helgen! Ovan ser ni en liten sneak peek på lördagens maskerad-klädsel 🙂

  1. Å vad du Ă€r snygg som mimmi pigg!

    Du, jag skulle vilja frÄga dig en sak. Jag ska Äka och trÀffa mina tjejkompisar i Stockholm. Jag vill ta med dem pÄ en riktigt hÀrlig VIN-lunch under lördagen och min uppgift Àr att hitta ett bra stÀlle för det! Har du nÄgra bra tips? De stÀllen som du hÀnger pÄ Àr ju hÀrliga!

    Jag har följt din blogg sedan du startade blogga, DU Àr sÄ himmla bra! NÀr jag kommer till Stockholm sÄ ska jag köpa din bok! Jag har inte hittat den hÀr i London, hihi.

    Puss & ha en fin dag! x

    1. Svar till Jennifer:
      Hej fina du

      Riche Àr absolut bÀsta stÀllet för vinlunch en lördag. Men boka i förvÀg! Mycket god stÀmning och kÀndisspaning.

      TACK kĂ€ra du ♥ Boken har sĂ„lt slut pĂ„ de Pocket Shop som köpt in den men den finns pĂ„ bokus.se och adlibris.com sĂ„ köp den dĂ€r 🙂

      Massa kÀrlek!

  2. Lyssnade pĂ„ din och Dashas podcast inatt nĂ€r jag inte kunde sova. Har inte lyssnat pĂ„ lĂ€nge och igĂ„r valde jag avsnittet 20 frĂ„gor och hörde din ”nya” röst. Kan man bli kĂ€r i en röst? IsĂ„fall blev jag det. Den Ă€r ju sĂ„ himla fin sĂ„ man vet inte vart man ska ta vĂ€gen. Och du berĂ€ttade om din pojkvĂ€n. Och jag blev sĂ„ himla glad för hans skull, för att han har fĂ„tt en sĂ„dan fantastisk tjej som dig. Han mĂ„ste ju avguda dig och din röst, finns inget annat man kan göra. Fabolous Ă€r vad du Ă€r, kram!

    1. Svar till Emma:
      Fy vilken fin kommentar. Blev helt glad nu nĂ€r jag satte mig vid datorn och lĂ€ste den. TACK för du tog dig tid att kommentera detta ♥

    1. Svar till ida:
      man visar att man Àr ledsen, Ängrar sig och vill ha den personen i sitt liv. sen har man tÄlamod och vÀntar pÄ att bli förlÄten.

  3. Hej, jag Àr ute efter en minmie klÀnning men Àr sent ute. Behöver den snarast! Var köpte du din?
    Har du kvar den o vill sÀlja den?
    Tack pÄ förhand
    /sara

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi