Alexander Wang

Vilken skam hörrni, att jag inte har presenterat min vardagsväska för er ordentligt än? Det här är i alla fall min Alexander Wang som jag köpte precis innan sommaren. Den hänger med mig varje dag till jobbet och är perfekt då man verkligen får plats med allt. Dessutom är det en liten väska inuti där man kan förvara mindre prylar – big like. Här kan ni kika närmre på den!

  1. Har du något tips på en bra praktikplats? Något utöver det vanliga… Vart skulle du vara om du fick ha praktik i 3 veckor? Tacksam för svar 🙂 kram

  2. Hej!
    Min pojkvän fyll 25 om två månader. Jag är student och har inte mkt pengar att röra mig på trots att jag jobbar extra.
    Har helt snöat in mig på fotbollsresa till barcelona eftersom han älskar fotboll. kommer inte ha råd med det och det suger. SNÄLLA GE MIG EXKLUSIVT OCH ROMANTISKT OCH GENOMTÄNKT TIPS!!! får panik!

  3. Hejhej! Först vill jag bara tacka för en grymt bra och härlig podcast. Jag har ett önsketema också. Min kompis pojkvän gick bort för ett år sen och det är såklart hur jobbigt som helst. Kan inte ni ta upp hur man ska gå vidare efter en sån grej, hur man ska beaberta sin sorg för när, killen man tror var mannen i sitt liv, plötsligt försvann. Det behöver inte heller bara vara pojkvän/flickvän, utan ta gärna upp hur man ”går vidare” efter att ngn familjemedlem eller nära vän dött också. Jobbigt tema kanske, men jag tror att det finns många som skulle behöva höra detta och kanske få lite tips. KRAAAAM ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi