Armani Designer lift

Den här foundationen… håll i er vad bra den är. Armani har som ni vet varit mitt favoritmärke när det kommer till foundations och nu har jag lyxat till det ett snäpp. Jag har nämligen uppgraderat mig till Armanis Designer Lift som måste vara den bästa på marknaden. Kostar därefter (cirka 800 kronor) men lägger sig som silke över ansiktet.

Har gått till jobbet med enbart denna i ansiktet flera dagar senaste veckorna och ändå känns mig hur snygg som helst.

Jag är förälskad men det här är inte en livslång kärlek, jag kan omöjligt unna mig så här dyrt smink regelbundet? Får återgå till Armanis andra foundations som ligger på runt 450 kronor istället. Fortfarande svindyrt men vill gärna ha så bra produkter som möjligt i ansiktet sen min hy kollapsade helt för en tid sedan.

Psst… jag applicerar den med en borste från MAC som är grym!

  1. Älskar dig Michaela! kan du inte visa hur du sminkar dig och vilka produkter du använder? tycker nämligen du har börjat sminka dig snyggare (inte för att du inte redan är snygg men ja, du fattar!) skulle även vara kul med en frågestund snart:)!

    1. Svar till isabella:
      Älskar dig med! Jag kan absolut knåpa ihop ett sådant inlägg i framtiden. Puss!

      Men kortfattat så primer från Laura Mercier
      foundation från Armani
      concealer, puder, bronzing, mascara och ögonskugge-primer från Bare Minerals
      concealer från YSL
      ögonbrynspenna från Chanel
      ögonskuggor från Chanel
      läppglans från Lipsy

      Puss!

  2. Jag kan inte se alla bilder på Devote-bloggar. Ser bilderna i de första två inläggen men sedan så är det inga bilder. Jag vet inte om det är för att jag använder Chrome som webbläsare eller om det är min dator som krånglar. Är det någon annan som har detta problem, eller är jag ensam om det?

    1. Svar till Amanda Sjölin:
      Oj det här låter inge bra. Bra att du säger till! Gäller detta på alla Devote-bloggar eller bara min? Vad händer om du uppdaterar sidan? ♥

  3. Tycker det är bra att du kommenterar att den är för dyr för att använda ständigt! Det är så många bloggare som bara säger att ”det är värt det”, och så kan det ju vara, men det finns gränser 🙂 Speciellt om man är student, vilket många av dina läsare är. Kram

  4. Det är så svårt det där när man hittar något ”för dyrt” man bara vill använda heeela tiden. Jag använder både foundation och puder från Kanebo sen många år tillbaka, och nu när jag är student så köper jag ibland något lite billigare för att snåla. Men jag ångrar mig alltid! Vissa grejer ska man helt enkelt inte snåla in på. Sen om det är smink, en schysst hårprodukt eller bra basplagg, det kan ju vara olika. 🙂 Men man ska ju aldrig köpa på sig grejer man inte har pengar till såklart!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi