Om att älska i sociala medier

Vill bara säga TACK till alla er som berömmer boken och mina texter i olika sociala medier. Jag brukar gå in och kolla vad ni taggat på mig eller skrivit till mig och blir alltid varm i hjärtat! Ni ger mig så mycket tillbaka. Älskar er för det.

 

Dessutom sjukt kul att se bilder på när ni läser boken!

  1. DU är en så stor inspiration, eran podcast är veckans höjdpunkt! Lycka till med pojkvännen som avslöjades idag, roligt!!! 🙂

    Titta gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två om vad du tycker om mina inlägg så skulle jag bli glad. KRAM PÅ DIG!

  2. Tycker din bok är helt underbar. Du lyckas verkligen sätta ord på och få en att känna igen sig i känslor man inte visste att man hade. Efter en stor förlust i mitt liv har jag verkligen blivit en person med kontraster, är tacksam på ett sätt som många andra inte är över de små sakerna i livet. Känner igen mig i ditt sätt att beskriva det!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi