Fyra veckor gratis på Yogobe.

\n
\n

\n
\n

\n
\n

Som ni vet så yogar jag en gång i veckan hos Jennie, som jag även var på yoga-resan i Italien med för några veckor sedan (se bilderna!).

\n
\n

Eftersom jag är helt såld på Jennies sätt att lära ut yoga har jag även börjat yoga med henne hemma via Yogobe.

\n
\n

Yogobe är en yoga-sajt där en instruktör guidar dig genom din yoga via videos som är mellan 5-60 minuter långa. Jag sätter Jennie på helskärm på min laptop – sen är det bara att köra. Hemma brukar jag ta de kortare klippen eftersom jag inte har ro till hela 60 minuter, men för er som inte utövar yoga på en yogastudio är det perfekt att köra även dem!

\n
\n

Det absolut bästa med yogan är att vem som helst kan utöva den. Nybörjare som proffs – yoga handlar om att hitta positioner och sedan utveckla dem utifrån sin egen kropp och det kan vem som helst göra.

\n
\n

Nu har Jennie låtit mig ge er ett erbjudande där ni får testa på Yogobe gratis i två veckor om ni skriver in kampanjkoden ”Fornilovesyoga” när ni signar upp er. Bästa grejen! Så gör det här för er själva nu och yoga några gånger i veckan. Fem minuter om dagen eller en timme i veckan. Testa och signa upp er här.

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

Personligen har jag börjat öva på att stå på händer på egen hand hemma. Det är sjukt roligt och svårt, men ett stort steg för mig som inte ens vågade stå mot en vägg med hjälp från en annan person för ett år sen (!).

\n
\n

Uppdatering: Jag lyckades precis flörta till mig fyra veckor gratis istället för två, så passa på 😉

\n
\n

Lycka till nu!
Puss

\n
\n

UPPDATERING: DENNA KAMPANJ ÄR AVSLUTAD OCH RABATTKODEN GÄLLER INTE LÄNGRE.

  1. Hej, jag och min kompis har en blogg som heter alvisarna.blogg.se och där skriver vi om djur, fritid m.m. Men just nu har vi en frågestund som vi vill att ni ska ställa frågor på! Tack!

  2. Åh, blev så glad när jag såg detta, men det funkade inte för mig, vet inte om det är för att jag redan haft en tre dagars provperiod eller varför det blev så, men så synd 🙁

  3. Så sjukt Michaela!
    Detta var precis vad jag satt och suktade efter härom dagen. Så styr man in på din blogg och får det serverat på ett silverfat! TACK! Så himla behövligt i mitt liv just nu. Du är bäst!

  4. älskar yoga! har inte testat på den här sorten, men kan tänka mig att det är jättebra om man inte har tid att gå till en yogalokal och så. och jag känner igen mig i det där att våga mer! så bra känsla.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi