YUMMY TOMMY

Tommy Hilfigers limiterade väska där delar av vinsten går till Breast Health International… Välgörenhet och Naomi Campbell i ett blir en vinnande kombination – jag vill ha!

  1. Jag läser från din bok ”jag kommer vara personlig men aldrig privat med er” och jag känner att det är så tråkigt att du känner så. Det finns många idioter därute, men det finns också de som hejjar på dig och hoppas att du får det där huset i Italien som du önskar, och en man som åldras i stil med dig. Så för oss alla som hejjar på dig Michaela, kan vi inte någon gång få lära känna dig lite mer privat? YOLO liksom.

    1. Svar till Alicia:
      Hej Alicia

      Jag uppskattar verkligen det du säger och vet att det finns massa människor som tycker om mig, men jag kan vara hur personlig som helst utan att dela med mig av mitt privatliv. Jag vet få människor som delar med sig av det öppet till allmänheten och de som gör det är ärligt talat inte riktigt min typ av människor. Jag behöver inte lägga ut hela mitt liv i bloggen, men delar med mig av en ganska stor del trots allt – hela mitt känsloliv!

      Massa kärlek
      M

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi