MY HAIR

Jag får en massa frågor om mitt hår – så nu tänkte jag svara på dem!

För det första så klipper jag mig hos SofiaBangerhead Studio. Det är hon som blandar min färg och får till allt. Hon lägger alltid mörkare i hårbotten och ljusare längst med vägen så att utväxten inte ska bli för påtaglig. Det gör att det räcker utmärkt med ett besök varannan/tredje månad.

Ang. volymen som gör att jag kan dra bak det så som på bilden, så är det faktiskt ingenting speciellt. Jag fönar det bakåt efter duschen, har i hårolja i hårtopparna och sen torrschampo mellan varven. 
Jag tvättar håret var tredje dag och har enbart balsam i topparna. Maria Nilas schampo & balsam kör jag just nu! De doftar ljuvligt.

Det underlättar nog om du har tjockt hår från början, annars så kamma och föna det bakåt direkt efter duschen, ha i torrschampo eller volym-puder och sedan lite hårspray för stadga. 

Puss!

  1. Fröken Forni, wow! Du är strålande vacker. Det syns verkligen på dig att du verkar ha landat ordentligt och är lycklig. Har följt dig under många år och du har aldrig varit så vacker som nu. Ha en fin torsdag nu, kram

  2. Strålande vacker!!!!
    Kan inte du tipsa om bra butiker i Stockholm som säljer prisvärda balklänningar?
    Jag bor i en liten stad och ska snart upp till Stockholm och jag skulle vilja hitta en klänning som inte alla andra kommer att ha!

  3. Vad du än gör eller inte gör med håret, du passar så otroligt jätte bra i den frisyr och färg du har nu!
    Tack för att en super inspirerande blogg!

  4. En naturlig skönhet är du, en sådan krävs inga produkter för att se gorgeous ut 😉 Du passar verkligen så fint i den där hårfärgen dessutom!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi