Morgonstund







Vaknade utvilad innan klockan ringde vid 05.50. Drog upp gardinerna och möttes av en strålande oktobermorgon, även om jag har lätt svårt att vänja mig vid kylan…

Nu frukost innan ännu en dag av utbildning. Jag vaknade upp med vita prickar i halsen och svullen, så går det när man pratar för mycket. Har därför ställt in 75% av veckans kommande aktiviteter så att jag faktiskt kan få läka i lugn och ro.

Suck.

Jaja, ha en ljuvlig onsdag nu!
Puss

  1. Hej Michaela!
    Vet inte om du redan uppmärksammat denna kampanj som Bikbok kör just nu. Men jag tycker den är värd att tipsa om.
    Bacause I’m a girl är en insamling som Bikbok gör i samarbete med Plan. Insamlingen är för flickors rätt till utbildning. Mer info hittar du på Bikbok.com men jag har även samlat all info på min blogg i detta inlägg:
    http://linnoest.devote.se/blogs/27170563/because-im-a-girl.htm

    Ha en fin tisdag. 🙂

  2. Alltså snälla Michaela! Kan du inte göra typ en hår-tutorial eller åtminstonde skriva hur du fixar ditt hår och vad du använder för produkter?
    Jag har ganska långt och helt okej tjockt hår men får typ aldrig till det med det där ”jag-bryr-mig-inte-utan-har-bara-ett-naturligt-fluff-volym-och-svall-hår” men det får ju du uppenbarligen till haha.

    Tack!

  3. vita prickar är troligen halsfluss. Kan i vissa sällsynta fall vara ett virus men är betydligt vanligare att det är en halsfluss man har fått. gå och kolla upp snart så du i så fall kan komma igång med behandling så fort som möjligt 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi