Devote söker en praktikant

Eftersom vår senaste praktikant, Caroline, numera är heltidsanställd hos oss sedan ett år tillbaka, har vi känt att det är dags för nästa steg och en ny praktikant. Vi försöker lära våra praktikanter så mycket som möjligt om branschen och Devote som produkt samt involvera personen i flera intressanta projekt. Bered dig på att bli snabbt inslängd i roliga projekt och situationer!

Vi söker en glad tjej eller kille med stenkoll på bloggosfären. En person som har en vass penna, humor och stor nyfikenhet. Du ska vara duktig på att fotografera och hantera/redigera bilder. En praktik hos oss kan ofta leda till vidareanställning. Ansökningar skickas till redaktor@devote.se och ska innehålla CV, personligt brev samt märkas med ”Praktik” i ämnesraden.

För att ansöka behöver du vara över 18 år, ha tillgång till egen dator samt kunna vara på praktiken under dagtid måndag till fredag i minst åtta veckors tid. Vi kommer att kontakta de personer som får komma in på en intervju via mejl.

 

Carolines första praktikdag på Devote

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi