min andra hälft skulle jag nog inte vilja äta upp.

Här kommer några fler utdrag ur Om att älska. Om ni är intresserade kan ni köpa den här alternativt på Adlibris och Bokus.

 1. Hej! Jag älskar din och Dashas pod! Jag har följt den sedan start och som van podlyssnare är det definitivt den bästa poden som finns ute!

  Jag har ett förslag på något som ni skulle kunna ta upp i poden: Jag är 17 år och har under det senaste året fått mer kontakt med killar (innan hade jag ingen alls), men då bara som vänner. Men saken är att jag mer än gärna vill ha en pojkvän men jag vet inte hur det skulle gå till. Alla mina vänner har pojkvänner och det verkar så härligt! Jag har inget problem med att prata med killar osv. men vi blir aldrig mer än vänner. Så jag undrar hur jag kan göra för att visa att jag är intresserad av mer än vänskap, utan att det blir stelt om den andra personen inte känner samma sak? Jag har både börjat festa och chatta med killar, men på fester pratar vi bara sen inget mer och på internet vågar jag inte träffa dem i verkligheten.. Hjälp mig!

 2. Fruktansvärt vackert. Ska köpa din bok i veckan! Bästa Michaela, jag undrar om du har läst Jonas Karlssons novellsamlingar och i så fall vad du tycker om dem. Han, du och Sandra Beijer är mina största inspirationskällor till mina egna texter. Kram

 3. Gleder meg så utrolig mye til å lese boka di. Elsker måten du skriver på, hvor ærlig du er og hvor sykt det du skriver treffer meg i hjertet, av gjennkjennelse.

 4. Det är som du lyckas sätta ord på sådant som jag själv hade velat kunna sätta ord på.
  Dina vackra texter kan jag inte få nog ut av. Du inspirerar, du tröstar, men du ger även ett hopp om kärleken. Ett hopp som jag tappade för länge sedan, någonstans på vägen. Dina texter ger mig dock styrka. Styrka att våga kasta mig ut igen, trots att Kärleken faktiskt gör ont. Trots att den är skrämmande.
  Men den är samtidigt olidligt vacker och sällsynt, när den väl dyker upp.

  Och jag vill vara redo när den väl dyker upp. Du tar mig en bit på vägen fina Michaela!
  Om du undrar, så ja… jag tänker absolut köpa din bok!
  Det var evigheter sedan jag köpte en. Ens kände mig lockade av att gå in i en bokaffär för att köpa en. Din bok är VÄRD att läsas! Därför tänker jag köpa den.

  Tack för en fantastisk blogg!

  1. Svar till sanna:
   Men åh

   Det här var en sådan fantastisk kommentar. Jag hoppas du kommer gilla boken! Och att kärleken hittar till dig igen, att du tar emot den och att du omfamnas av all den kärlek du är värd.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi