Ang. Om att älska

Det går utmärkt att beställa boken från utlandet via Vulkan och om det mot förmodan är något problem med betalning via ditt bankomat-kort eller faktura-uppgifter, prova att beställa boken via en annan sajt! Boken finns att köpa på Vulkan, Adlibris och Bokus.

Och om ni ska köpa fler böcker än en kärleksbok så skulle jag gå på Fredrik Backmans nya samt Kristian Gidlunds. Unna er lite läsning. Det är bra för själen.

<3

  1. Nu behöver jag verkligen din hjälp! Jag orkar inte gråta över en till kille, inte mer och inte igen. Och du verkar vara så jävla bra på att hantera sånt här. Vet inte vad jag ska säga till HONOM, eller om jag ens ska säga något.. Vad är din mail? Kan jag skriva ner historian och så får du säga vad du tycker? Det vore fan underbart nu. fantastiskt jävla perfekt. Puss

  2. Har beställt din bok, och läängtar verkligen tills den kommer! Håller tummar och tår för att den ska komma redan på måndag, ser så mycket framemot att få läsa! 😀

  3. Hej fina du! Har en liten fråga angående dina båda böcker, kan man läsa din andra bok utan att ha läst första eller hänger dem ihop på något sätt? Längtar för att få läsa dina böcker!

  4. Hej Michaela! Jag har beställt din bok från vulkan, men har inte fått den än. Det har nästan gått en vecka nu, det skulle ta 1-2 arbetsdagar stod det. Har det krånglat för fler personer? Med vänlig hälsning, Linnea 🙂

  5. Det har krånglat för mig!
    Beställde den i måndags när den kom ut, har fortfarande inte fått den.
    Har fått bekräftelse på mail, men när jag ska logga in på vulkans hemsida står det att min mail inte ens är regestrerad där.
    Har mailat kundtjänsten men inte fått svar än, inte super nöjd med vulkan just nu.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi