ett besök på escalier i ny frisyr.

Foto: Frank Nordengren/Stureplan.se

Igår avslutade jag dagen med ett glas bubbel på Escalier. Det var mycket trevligt. Idag har jag ätit lunch på Bistro Rigoletto och nu jobbar jag järnet så att jag snart kan gå hem och fredagsmysa. Ha en härlig fredag kära ni! Puss puss puss.

  1. Aldrig kommenterat förut trots att jag läst din blogg i flera flera år. Men nu måste jag tala om för dig att du är så fruktansvärt snygg! Bilden fik mig att tappa andan. Din utstrålning är helt magisk.

    Tack för att du bloggar Michaela!

  2. Du är skitsnygg, verkligen. Men det är något som ser annorlunda ut med dig om man jämför med hur du såg ut förut. Kan inte sätta fingret på vad. Läppförstoring? Näsjobb? Har du gjort något med tänderna? Något ser helt enkelt annorlunda ut. Men du är supersnygg!

  3. Herregud vad fin du är!
    Du är en så otroligt inspirerande person Michaela! Jag är en trogen lyssnare på podden och läser såklart din blogg och dina krönikor med! Jag blir alltid så berörd av dina texter. Jag tycker du är en så vacker person både på utsidan och insidan.
    Tack för att du finns och för att du är du!

  4. Hur är det möjligt att lysa så mycket av skönhet? Det strålar verkligen om dig, och för en so, sr utanför och bara har bloggen att lita på så ser du dessutom genuint lycklig ut. Fint att se!

  5. Så jäkla fräsch!! Du är en fantastisk förebild, jag har tyckt det i en massa år och jag beundras bara mer och mer av dig Michaela. Jag önskar att jag en dag fick chansen att träffa dig och ge dig beröm personligen. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi