Skitsnack från en hotellsäng i Gbg

Jag är helt jävla slutkörd nu. Erkänner – orkar inte mer fest. Vill inte mer fest. Igår var vi på hundradels olika tillställningar och sen förbi festivalen en sväng, är det inte sjukt att det är så mycket events här att jag hunnit förbi festivalen en timme sen torsdags eftermiddag! Helt stört ju. Så mycket kul så lite tid.

Igår promenerade jag hem längst avenyn från Push och lyssnade på hiphop, det är förvånansvärt härligt att dansa hem ensam genom en sval stad.

Nu ska jag sminka om mig och sen dra på brunch på Lounge. Ikväll ska jag se Alicia Keys. Och sen ska jag hem till mitt älskade Stockholm imorgon bitti. Har aldrig längtat efter höst som nu. På måndag har vi ledningsmöte med Stampen Fashion Media och det får bli startskottet för hösten. Slutlekt osv. Ser väldigt mycket fram emot den här hösten. Ska bli mysig.

  1. Oj vet så den där känslan… jag tror man mår bäst av att varva vardag med fest för då njuter man verkligen av helgerna med alla roligheter de innebär. Är man ledig långa perioder blir det lissåm för mycket av det goda. Låter lite luthersk haha, men tror det faktiskt är så. Kram

  2. Min fråga till ”Den stora sexpoden”:

    Jag är 17 & oskuld och har alltid tänkt att jag ska vänta tills jag hittar en riktig pojkvän som jag är tokkär och säker på osv. Men den här sommaren träffade jag en kille som det hettade till med men jag avbröt innan ”det gick för långt”, men efteråt började jag nästan ångra det för att det ändå hade varit skönt att få det överstökat så att jag också har lite mer koll när jag får en pojkvän som jag är kär i.

    Vad hade ni gjort? Hade ni själva gjort det på en festival för att få det överstökat eller hade ni väntat ”på den rätte”? Vad ska jag göra om jag inte vet hur jag vill göra? Oskulden går ju inte att få tillbaka när man förlorat den…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi