Inställd podcast

Hej älsklingar!

På grund av resor, jobb, semester, vardag, fix och trix blir det som ni kanske anat ingen podcast denna vecka. Vi kör på onsdag igen precis som vanligt istället! Gladare och mer sugna än någonsin. Vet att ni förstår! När det är lätt så är det rätt osv. och podden ska vara ROLIG hela tiden, den här veckan blev det helt enkelt för meckigt. Vi ses på onsdag igen istället!

Puss puss puss

  1. Det gör inget, ibland har man fullt upp med livet! Jag ser fram emot nästa veckas pod istället. Jag har faktiskt en liten önskning, ni brukar ju prata lite innan och så och då skulle jag jättegärna vilja ha lite höstpepp från er. Vad ser ni fram emot i höst? Något fint höstplagg som ni ska köpa? Några nya mål, främst privat, typ som att ha en middag med vänner en gång i veckan eller kanske att träna eller något helt annat, vad vet jag.
    Kramar och kärlek till er ♥

  2. SNÄÄÄLLA MICHAELA OCH DASHA KAN NI INTE GE MASSA MASSA HÖSTPEPP INFÖR SKOLSTARTEN FÖR ALLA I GYMNASIET I NÄSTA PODD?????? De flesta börjar skolan 19e och jag är så nervös!!! trots att jag börjar tvåan behöver jag all pepp jag kan få då jag känner mig lite obekväm:( Hur ska jag göra? Mer öppen, fråga någon om den vill göra något som jag inte känner så bra osv.. Kan ni inte göra en top 10 saker som hjälp på traven? Jag ääälskar er podd och ni ger så bra tips, hoppas ni svarar på det här ♥ love

  3. Jag behöver också höstpepp!!! Pepp för hösten och den långa vintern, som iallafall jag har otrolig ångest över(!) börjar trean nu om 2 veckor, vilket innebär mycket prestationsångest osv!
    Puss, ni är bäst!

  4. Hej Michaela!

    Älskar din och Dashas pod. Snackar mycket om den med mina vänner och vi har ett förslag gällande ett tema på en pod: ”Ålderskris”.

    Vi är iof bara 18, men ålderkris måste ju inte alltid förknippas med 40-årskris utan kan ju handla om att man vill hinna med mycket, träffa flera olika killar innan man träffar ”the 1”, ångest för att vara för gammal när man pluggat klart, skaffa lägenhet osv osv.

    Ha det grymt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi