Ett liv i Marbella

Hej älsklingar

Hur har ni det? Mina senaste dagar har varit berg och dalbana. I tisdags var vi på drink hos några vänner följt av Olivia, allt var mycket roligt. Igår satt jag vid en pool och fyllde den med tårar. Idag orkar min kropp inte ta sig upp ur sängen. Men snart måste jag ta mig upp för frukost och sen ner till stranden. Man kan inte sova bort en hel semester.
Är det inte ironiskt hur livet utspelar sig ändå. Det är så snällt mot en och stryker en medhårs för att sedan komma och smälla på med en rak höger när man minst anar det. Så ramlar man och det gör så väldigt ont men sen reser man sig, borstar bort lite grus, lägger is på det onda och så fortgår livet. Hela livet en ständig berg och dalbana.

Nu måste jag gå upp innan Petra blir lack haha. Carro står i köket och gör frukost och sjunger "Fooorni du är så gulliiiiii". Solen väntar. Bra så.



  1. Hoppas du mår bättre snart!

    Jag har precis kommit tillbaka till sthlm efter semestern börjar jobba igen i eftermiddag. Både kul och tråkigt men så ska det väl vara.
    Jag undrar vad det var för ställe du gick på yoga för någonstans? Skulle vilja börja men vill gärna hitta ett bra ställe som någon rekommenderar istället för googla. 🙂

  2. Så himla skönt att höra att det är någon annan som är på samma vis en själv. Igår var jag så himla lycklig och sen sitter jag där i en park och slutar aldrig grinar. Vi är nog alla lite trasiga, men det är okej och på något vis så fortsätter livet rulla på ändå och sen blir man lycklig igen och inser att det är värt att känna smärta för att få känna den lycka.

  3. Du har inte funderat på om du kan vara bipolär? jag lever själv med den sjukdomen sen några år tillbaka och känner igen mig själv i hur ditt mående verkar vara, upp och ner liksom. 🙂 det finns bra medecin mot det som gör att humöret stabiliseras, stämningsstabiliserande (lamotrigin), själv mår jag mkt bättre sen jag började med dem. menar inte att oroa dig men det är ju jobbigt om man skall behöva må dåligt i onödan, speciellt du som är så ung och lever ett så fint liv i övrigt. nu vet jag ju inte om det är andra orsaker i livet som påverkar att du mår så eller om det är ngt ”sjukligt”, det kan ju endast du själv och läkare avgöra.

  4. Hoppas du mår bättre nu! Och att det onda försvinner!
    Njut av semestern!
    Du är en av mina favorit bloggare, stå på! Du är bra!
    Kram!

  5. Kram bästa Forni! Du skriver så bra och igenkännande. Och vips så mår en bra igen, glöm inte det! <3

  6. Tycker det är bra när någon vågar skriva om när allting inte är helt på topp ibland. inte kul att läsa annars när allt är perfekt, för det är det ju aldrig.

    Älskar för övrigt din o dashas pod. SÅ bra!

    Och till sist: Vart är din klänning ifrån? jätte tacksam för svar.

  7. Just den här helgen har varit en otrolig känslomässig berg och dal bana för mig. Det var bra under en dag för att sen, utan att ens veta hur det gick till, befinna mig i total ledsamhet med tårar som sprutar och tankar som snurrar. Men då tänkte jag på dig. På alla kloka ord du skriver när man själv tappat förmågan att klämma ur sig sina egna tankar på print. Så tack för att du ständigt finns på datorn som ett virituellt stöd för oss andra när man känner sig smått borttappad i sig själv.

  8. Det är precis så, att om vi inte skulle ha dom där dalarna, då skulle vi ju inte de härliga dagarna vara så fantastiska! Sen tror jag det är viktigt att liksom inte trycka bort några känslor, utan verkligen vara i skiten när den är. Och vara i lyckan när den är, utan att tänka på att den är övergående. Hoppas du mår bättre snart!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi