Att gå vidare

Jag och Dasha med vänner på Summerburst 2011

 

Veckans avsnitt av podcasten handlar om att våga gå vidare. Hur man hittar peppen igen efter ett break-up och vad man kan göra för att gå vidare och leva ett härligt liv. Ni lyssnar som vanligt på det på iTunes eller här. Sök bara på Michaela och Dasha. Puss!

  1. Hej Michaela!
    Du är en fantastiskt klok människa. Tur för alla oss andra som får ta del av dina åsikter & tankar. Jag vet med säkerhet att dem hjälper många!
    Jag vänder mig till dig angående ett problem jag har. Det handlar om min pojkväns ex, hon har allt. Jag menar verkligen allt! Jag tänker på henne ofta, inte minst då jag vet hur det tisslas o tasslas av bekanta huruvida hon och min pojkvän var ett mer matchande par osv. Med andra ord vet jag att det inte bara är jag själv som jämför mig med henne, utan att även andra jämför henne och mig (ska tilläggas att vi har många gemensamma vänner). Jag försöker daska till mig själv o vända de dumma tankarna, men vissa dagar är det svårt. Min pojkvän har ingen kontakt med henne alls idag, och han säger att han aldrig varit så kär som han är i mig. Ändå får jag inte henne ur mina tankar.
    Vi har varit tillsammans ett bra tag nu och i början av vårt förhållande brydde jag mig inte alls. De är först nu senare som jag fått den här tyngden i huvudet o kroppen, för känslan tynger mig verkligen. Hon är bra på allt, o framförallt är hon bättre än mig på allt.
    Jag försöker, men som sagt vissa dagar känns det bara förjävligt….

    Skulle vara skönt o få höra dina tankar. I annat fall var det rätt skönt att bara få skriva av sig.
    Tack!
    Kram Johanna

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi