Ray Ban Aviators i matt guld och grönt

Jag har fått många frågor om mina nya solglasögon – visst är de feta! Jag köpte dem här. De gjorde succé i Cannes och kommer definitivt följa med på sommarens kommande resor as well.

  1. Whaaat, dessa kostar ju över 1600 spänn på nelly?! tråkigt att man inte visste det innan man köpte dem, haha

  2. hej michaela!
    gillar din och dashas pod SÅ mycket. skulle önska att ni snackade om hur det är att vara tillsammans med någon från en ”annan värld”. Alltså jag är från landet men flyttade till Göteborg som 16, och nu skulle jag aldrig kunna vara med någon från landsbyggden för att man inte är på samma nivå. Skulle ni kunna vara tillsammans med en snickare från Värmland? För det känns så konstigt att förklara för vänner som bor kvar i småstan varför man inte längre klickar med den sortens människor. Just nu är jag tillsammans med en som är Göteborgare flera generationer tillbaka och jag känner nu på semester osv är det jobbigt att han inte är samma typ av människa som mina gamla vänners sambos. Känns som min familj, släktingar och barndomsvänner tycker jag är med fel sorts man, eftersom han inte är som män från landet. Arh svårt att förklara. Men vore så kul om ni kunde snacka om det. puss då!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi