Gårkvällens

Kavaj och shorts från Stylein, linne från Nelly, skor från Din Sko, väska från Alexander Wang

 

Skorna finns i butik nu så skynda fynda! Fick en hel del frågor om dem efter jag la upp sista bilden på Instagram igår. Kan även tipsa om att de är sinnessjukt sköna för att vara så höga (13 cm). Har dem även på mig idag på jobbet 🙂

    1. Svar till lillelle:
      Först fönar och plattar jag som vanligt. Sen Morrocain Oil. Sen Volume Spray i luggen och så hårspray i hela håret. Puss!

  1. Hej Michaela, jag vill bara säga att eran podcast om oskuld gjorde mig mycket mer självsäker, trodde att jag var den enda 17 åringen som var oskuld, men efter att jag lyssnat på eran podcast känns det mycket bättre! Kram!

    1. Svar till amandawahlstrom:
      Hej vännen

      Vad bra, det är precis det som var meningen med avsnittet. Att man ska känna sig bekväm oavsett ålder eller oskuld/inte oskuld.

      Puss!

  2. Hej fina michaela! Du sminkar alltid dig så himla snyggt! Du skulle inte vilja visa med bilder eller en film hur du sminkar dig med din ögonskugga och visa vilken ögonskugga du använder? Har du inte tid eller lust att göra ett inlägg blir jag jätteglad för ett litet svar på min fråga i denna kommentaren! Puss!

  3. Michaela! Varifrån kommer din spegel? Har du några mått på den? Letar efter en stor spegel man kan luta mot väggen men hittar ingen i rätt mått. Sjukt tacksam för svar, puss!

  4. alltså hallåååååååååå. har aldrig kommenterat din blogg men är en trogen läsare och nu var jag verkligen tvungen att kommentera!! känns verkligen som att du har hittat din exakta stil. du strålar!!!!! fy vad fin du är. är avis haha. puss

  5. Klickade hem skorna i förrgår och idag kom de på posten – både snygga och bekväma! Tack för tipset!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi