Lunch @ Sturehof







Lunchmöte på Sturehof idag. Toast Skagen och cava toppat med en chokladfondant. Mmm… Det är gott att leva. Nu äter vi lösgodis och spelar musik på kontoret, jag ska skriva en krönika och sen sticka iväg på möte. Puss!

  1. Förslag på ämnen: destruktiv kärlek (hur man tar sig ur, varför det är svårt osv) och att göra slut! Älskar er!

  2. Älskar att lyssna på er pod! Ibland skrattar man och ibland gör det ont. Jag har ett förslag på ett ämne och det är: hur dejtar man? Hur skaffar man sig en dejt?

    Det har snart gått ett år sedan jag gjorde slut med mitt ex. Jag har inte varit på en endaste dejt sedan dess. Det har blivit ett one night stand hit och dit. Bland annat med en kille som jag blev väldigt förtjust i men jag blev såå playad. Jag går aldrig ut så jag vill kunna träffa någon utanför kroglivet. Jag börjar känna mig smått ensam men vet inte hur jag ska put myself out there. Känns som jag glömt bort hur men tar kontakt med killar. Hjälp miiiig!

    Massa kramar!

  3. Och vad använder du för smink till din hy? (concealer, foundation, puder, rouge etc). Det strålar om dig 🙂

  4. Michaela! Du är verkligen en lycklig människa, det lyser igenom i din blogg och smittar av sig! Önskar att alla fick vara så lycklig som du. Härligt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi