En liten onsdag i tre bilder

Den här bilden är egentligen tagen precis just nu, men får symbolisera mina nya fransar som jag gick och fixade efter jobbet. Extra långa och tjocka så att jag är fin till Cannes nästa vecka!

Sen gick jag ut och powerwalkade, gick förbi Bergamott på vägen och där satt Hampus redo för en kram <3



Sen gick jag hem till Dasha och åt vattenmelon.

  1. Du är så vacker Michaela. Bilderna i det här inlägget ser verkligen genuina ut. Glädje, inte ett påklistrat leende.

    Jag förstår att detta nog upplevs som spam, men lägg en sekund på att läsa, för det är viktigt, så väldigt viktigt.
    Det finns så många där ute som lider i det tysta.
    Strax innan jag fyllde 17 fick jag diagnoserna kronisk depression och ångest. Idag är jag 22 och har brottats varje dag sedan dess. I landet lagom är det tabu på att må dåligt i själen. Trots att 20 % av oss någon gång i livet kommer drabbas av en depression är det något fult, något skamfyllt.
    Min blogg startade jag anonymt i hopp om att kunna förmedla mina tankar, känslor och erfarenheter till andra där ute som har så ont i hjärtat att de knappt vet var de ska ta vägen men som inte vågar säga något för att de tror att de är de enda i hela världen som känner så. Jag vill visa dem att de inte är ensamma. Jag vill försöka hjälpa utomstående att sätta sig in i hur det är att leva så här, för det är svårt att förstå. Jag vill vara en hjälpande hand till de som behöver den.
    Ingen borde känna sig ensam.

    http://vimotdem.blogg.se

    1. Svar till Att finnas utan att leva:
      Hej vännen,

      Tack snälla. Vilken bra blogg du har. Verkligen bra och viktig. Sluta inte!

  2. Du är så himla fin! Jag började lyssna på din och Dashas podcast för några dagar sen och den är helt underbar! Kan inte förstå varför jag inte har lyssnat tidigare. Men jag tänkte bara säga att du är så fin, jättefin. Förövrigt så älskar jag din röst!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi