En tisdag i juli

Vaknade och gjorde mig i ordning. Lämnade lägenheten 08.45. Gick till kontoret och hade två interna möten samt betade av inkorgen.

Åt lammburgaren på FOOD till lunch som är helt magiskt god *tips*.

Det var jag och mina älskade föräldrar.

Man får alltid en liten efterrätt på FOOD. Älskar sånt. Den här gången äppelkaka mmm…

Sen höll jag på att skjuta upp mitt möte efter lunch men så hade de köpt fika så då sprang jag tillbaka till kontoret haha. Man kan aldrig få för mycket sött.

Gick igenom en större kampanj som vi ska ha till hösten.

Vid sex gick jag från jobbet och mötte upp Agnes, Zeke och Hampus.

Vi gick hem till dem för att äta middag.

Hittade min bok, haha, hur liten var jag här? Och varför har jag en paljettbasker på mig? Jaja snart kommer nästa bok 🙂

Hampus hade fått en ny skinnjacka! Perfekt till hösten ju.

Sen åt vi <3

Zeke hade lagat fisk och skaldjurssoppa som serverades med hemmavispad aioli, brödkrutonger och parmesan. Zeke är kock så maten är alltid underbar hemma hos dem.



Sen var det dags för de här två skitungarna att gå och lägga sig och så var denna tisdag över.

Älskar att alla dagar på sommaren känns som fredagar.

  1. Ammän tjääna! Fan vad du är cooool och snygg! Har legat hemma hela veckan och återhämtat mig efter festival, hade sjukt tråkigt ingen serie/film att titta på satte på nått random jag aldrig hört talas om tidigare – glamourama! Levde jag under en sten åren det visades på tv eller hur kunde jag missa det liksom? Fett kul och underhållande program, man blir ju Inge avundsjuk på hur ni lever (och ser ut). Själv får man ju jobba röven av sig 24/7 och har knappt tid till att hitta på roliga saker. Du har inte lust att byta liv med mig eller? Typ testa på småstadsliv med tråkigt jobb och långt ifrån lika snygg kropp som du. Annars får jag väl hänga din blogg och låtsas att jag lever som du.

  2. Hej Michaela 🙂 Jag lyssnar just nu på eran podd måste bara säga att den är fantastisk!! Jag har lyssnat sen ni börja med denna underbara podd och fick en idé om ett ämne ni kanske kan ta upp. Nämligen ekonomi. Ni behöver ju självklart inte sitta och berätta om era löner osv men jag tänkte mer hur en månad för er ser ut. Spartips? Shopping? Mat? Krogen osv. Jag själv är rätt dålig på att hålla i pengarna 😉 Ni har ju båda köpt lägenhet med och det skulle vara intressant att höra om sparandet till de, varför det blev just den lägenheten osv. Skulle som sagt vara väldigt kul att höra er version och tycke om pengar. Kram

  3. Hej fina! Oh, kan du fråga Hampus mamma var kläderna hans fina kläder i bilden kommer från. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi