Yasuragi Hasseludden

I fredags åkte jag tillsammans med Bindefeld ut till Yasuragi på pressdag! Yasuragi är ett japanskt spa ute på Hasseludden som är både välkänt och välbesökt.

Vi började med en rundtur för att titta på de olika hotellrummen, varma källor, sviter, konferensrum etc.

Innan man går in i spa-avdelningarna sätter man sig på en sån här liten pall och häller vatten på sig med den lilla träskålen. Så att man är ren, fräsch, varm och lugn när man entrar spat.

Såhär såg en del av badrummet i en av sviterna ut. Härligt.

Fint

Jag och min älskling

Den stora inomhuspoolen

Jag och Petra höll oss till de varma källorna utomhus.

Lunch!

Jag drack nog två liter av den här kalla grönsaksjuicen. HERREjesus vad gott.

Lunch-menyn. Det här är verkligen mat helt i min smak. Raw-food, plock, goda såser. Jag önskade att det fanns fler uteställen som serverade den här typen av mat eftersom jag inte lagar hemma.

Yummie

Efterrätterna var helt ljuvliga. Allt var utan mejeriprodukter och raw hela lunchen igenom.

Sen gick jag på en japansk akupunktur, dog en dusch och så var denna lilla vistelse över. Tack snälla Yasuragi och Bindefeld för en så trevlig och uppstyrd dag!

  1. Hey, vill bara tipsa om Yogayama på Östermalm om du inte varit där än. De har också rawfood (typ en rätt/dag) + annan hälsosam och nice mat. Inte lika fancy som yasuragi men bra lunch tycker jag. Tipstips 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi