Sthlm > Italien



Nu drar vi! Ses när vi är framme mina hjärtan!

  1. Såg dig utanför east i onsdags! Alltså förra onsdagen. Kom gående i motsatt riktning och hajade faktiskt till innan vi passerade varann och konstaterade att du var så jäkla snygg! Så fräsch med fint somrigt hår och den där ”nyborstade tänder”-looken. Sen såg jag att det var du! Du är ju supersnygg på bild, men måste säga att jag inte längre tycker du är så fotogenisk nu när jag sett dig på så nära håll. Wow vad du är snygg!

  2. Fick idag hem den första beställning jag gjort från ByPM. Och vill bara säga att jag har sällan varit med om så bra service!! Otroligt bra villkor med frakt osv, hur snabb leverans som helst och självklart fantastiskt fin klänning. Och ni är ju bara så grymma. Älskar bl.a er ”unisex-kampanj”. Så kort sagt vill jag bara tacka för en grym blogg och för att du/ni använder den makten ni har för att göra världen lite bättre. Ha en fantastisk semester! Puss.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi