Michaela och Dashas blogpod 14 – Distansförhållanden

Finns på iTunes eller din podcast-app samt här. Twittra gärna till oss på @michaelaforni, @dashagirine, #michaelaochdasha. Och kom gärna med tankar, åsikter och tips!

  1. Bra avsnitt! Har distansat med min pojkvän de två senaste åren pga studier. Vi har bott ca 120 km ifrån varann, och har haft möjlighet att träffas varje helg och alla lov. Ibland har det varit tungt och vi har bara velat ge upp. Men dessa två år har också gjort vårt förhållande och kärlek så mycket starkare. På fredag kommer han hem och på söndag är det allra sista gången jag skjutsar honom till bussen innan sommarlovet. I måndags skrev jag på ett hyreskontrakt, och i höst flyttar vi äntligen ihop. Det pirrar i magen när jag tänker på det och jag längtar så.

    Tack Michaela för en underbar blogg och njut av Italien! Puss och kram!

  2. Jag och min pojkvän har varit tsm i 2 år och han sitter i fängelse i usa, uppenbarligen kan vi inte skypea eller ses mer än en gång om året då ja pluggar i sverige men jag ville bara säga att trots den dyra och lilla kontakten vi har så är vår kärlek så stark att vi kommer klara oss igenom detta. Ville bara ge ett perspektiv på långdistans förhållanden som inte är så vanliga. Ni har åtmnstone skype haha 🙂

  3. Jag har ett önskemål om ett tema ni kan prata om! Efterhängsna ex, ens egna men främst när man har en ny partner som har ett efterhängset ex som kanske inte har gått vidare, eller gått vidare och har en ny partner men som ändå har oavslutade saker med sitt ex – alltså min kille. Jag har varit i en sån här situation och det tog ETT ÅR innan JAG var större personen och sa ifrån till henne eftersom hon uppenbarligen försvårade mig och min pojkväns relativt nya relation, hur skulle ni göra?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi