Sommarnätter och födelsedagar

I fredags gick jag på en sen lunch med PerRiche. Jag åt denna sallad med vårprimörer som var så himla god och somrig.

Sen gick jag till Vilas showroom på after work. Tjejerna där är så sjukt härliga!

Sen åkte jag hem och piffade till mig för kvällens middag! Jag träffade upp gänget som jag åker till Cannes med senare i sommar för att lära känna varandra. Vi ska fira en väns födelsedag så det är många som inte känner varandra – älskar sådana resor!

Det var väldigt trevligt 🙂

I lördags gick jag till Lisa på Torget för lunch med Petra och Carro.

Morris var med!

Jag åt kalvfrikadellerna i tomatsås m parmesan och färsk pasta.

Sen gick vi och köpte glass!

Jag och mina älsklingar

Jag tog en frozen yoghurt i smaken sommarbär som jag sedan toppade med hallon, jordgubb, kiwi, persikor, melon, kakor, nutella, kolasås och vit chokladsås. ALLTSÅ FATTAR NI VILKEN ORGASM I MUNNEN SEN!!!

Sen gick vi till Humlegården, mötte upp och hade rosé-picknick med cirka 20 andra människor. Det var årets första parkhäng! Sen efter det hamnade vi på grillning och äventyr men det var så roligt så jag glömde fota…

Så helt plötsligt hade det gått ett dygn, det var söndagskväll och dags för födelsedagsfirande!

Vi skulle nämligen fira min älskade Agnes som fyllt 25 år.

Såhär fint hade de gjort i lägenheten och kvällssolen sken in och gjorde mig så varm i hela kroppen att det inte var klokt.

David, Gustav och jag

Det här är femte födelsedagen jag firar med Agnes och hennes familj. Vi hade precis börjat bli vänner när hennes 20-års dag närmade sig så det var första gången jag var med. Efter det har jag hängt en hel del med denna galna familj.

Vi åt libanesiskt. Agnes pojkvän Zeke är ju kock för er som hängt med, så han hade stått i köket som vanligt <3

Tänk att den här fantastiska stormvinden är 25 år och har en liten baby. Och tänk om vi hade vetat om allt detta för fem år sedan när vi stod där i hennes mammas lägenhet och sjöng singstar medan vi svepte mintuu. Jag tror inte jag förstod då att hon skulle finnas kvar i mitt liv under många år och att hon skulle bli min bästa vän samt mamma till en underbar liten son bara fem år senare. Tack livet för att du släppte in denna friska fläkt i mitt liv!

  1. Måste säga att det är himlans kul med dina resumerer på måndagarna över din helg!!

    1. Svar till katta:
      EN BLANDNING AV CHIHUAHUA OCH NÅGOT. DU KAN FRÅGA BOOESPLER PÅ INSTAGRAM OM DU VILL VETA! DET ÄR TYVÄRR INTE MIN HUND! PUSS!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi